image desciption
Home / Mark Vos nieuwe directeur OG Heldringstichting en Pactum

Mark Vos nieuwe directeur OG Heldringstichting en Pactum

Mark Vos is met ingang van 1 juli 2018 de nieuwe directeur Jeugd Oost van Pactum en OG Heldringstichting en volgt Ton van Duijnhoven op. De komende maanden zal Mark met veel cliënten, professionals en partners in gesprek gaan. Vooruitlopend hierop alvast een korte kennismaking.

Maatschappelijke bijdrage

Mark Vos heeft jarenlange ervaring in de publieke sector. ‘Ik wil in mijn werk graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit deed ik tot nu toe bij verschillende werkgevers in de publieke sector, zoals het Ministerie van Financiën, Sociale Werkvoorziening en Gemeente Enschede. De laatste jaren werkte ik als manager bij de ziekenhuisgroep Twente. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht van kinderopvang Humanitas en de stichting Katholiek Onderwijs Noord-Oost Twente. Bij Pactum en OG Heldringstichting komen mijn ervaring met zorg en gemeenten bij elkaar.’

In verbinding

Mark wil als directeur volop in verbinding staan met de buitenwereld. ‘In deze tijd van transitie wil ik de verbindende schakel zijn. Ik zie ernaar uit om de dialoog aan te gaan met cliënten, gemeenten en zorgpartners, zodat we de juiste keuzes kunnen maken in wat we aanbieden, in hoe we werken en ons organiseren. Vanuit de verschillende locaties van Pactum en OG Heldringstichting ben ik altijd dichtbij. Mensen mogen van mij verwachten dat ik me er sterk voor maak dat we samen kwalitatief hoogwaardige jeugdhulp leveren aan kinderen, jongeren en hun gezinnen.’

Naar LinkedIn profiel Mark Vos

image description

Contact opnemen?

image description

Terug naar het nieuwsoverzicht

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!