image desciption
Home / Voorbereidende maatregelen tegen Coronavirus

Voorbereidende maatregelen tegen Coronavirus

De media en de website van de RIVM houden iedereen in Nederland goed op de hoogte van de omvang van de besmetting door het Coronavirus. Binnen OG Heldringstichting is er gelukkig nog niets aan de hand. Gelet op de voortgaande besmetting hebben we echter al wel voorbereidende maatregelen getroffen.

Crisisplan en -team

Zo hebben we een Crisis- en continuïteitsplan opgesteld met maatregelen voor het geval ook onze instelling met het virus te maken krijgt. Ook is er een Crisisteam samengesteld, dat het eerste overleg al achter de rug heeft. Het Crisisteam heeft enkele voorbereidende afspraken gemaakt.

Het uitgangspunt voor ons handelen zijn de richtlijnen van het RIVM. Zo schudden we geen handen meer. Ook houden we ons aan de hygiëne maatregelen. Voor jongeren die bij ons verblijven of medewerkers die last krijgen van het Coronavirus hebben we centrale afspraken gemaakt. Daardoor beschikken we steeds over de meest actuele stand van zaken en kunnen onze maatregelen daarop aanpassen. OG Heldringstichting is zodoende goed voorbereid.

Voor bezoekers!

Heeft u last van koorts, luchtwegklachten en ben u in (contact met een persoon uit) een risicogebied geweest of in contact met een persoon die besmet is met het Coronavirus? Kom dan niet naar de instelling, maar neem alstublieft telefonisch contact met ons op.

image description

Heb je een vraag?

image description

Terug naar het nieuwsoverzicht

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!